Bestemming:    Ontario

Reisduur:          8 dagen 

Beste reistijd:  Mei – Oktober

Reissom:          vanaf € 700,- p.p.

Een veelzijdige 8-daagse reis door het Zuiden van de provincie Ontario met natuur, steden en interessante bedrijfsbezoeken. U ziet de bekende en toeristische hoogtepunten zoals de Niagara watervallen. Ook maakt u uitstapjes naar minder bekende plaatsen, zoals een bezoek aan de Mennonieten van St. Jacobs. 

Overnachtingen

U overnacht in sfeervolle hotels/B&B die passen bij de plaats waar u op dat moment bent. Houdt u er rekening mee dat de tweepersoonsbedden over het algemeen iets smaller zijn dan u in Nederland wellicht gewend bent.

Vervoer

U reist met een huurauto van de categorie ‘Standard’. De huur van de auto is inclusief verzekering, lokale belastingen, ongelimiteerde kilometers en navigatie. U kunt deze auto zelf ophalen in Toronto in de ochtend van dag 4.

Begeleiding

Jettours is gevestigd in Ontario, dus er is altijd een lokale agent waar u bij calamiteiten naartoe kunt bellen.

Prijsinformtie

Deze reis kost, afhankelijk van de exacte reisdata, rond de 700 Euro (975 CAD), gebasseerd op basis van 2 personen.

  • Prijzen zijn per persoon, inclusief 7 overnachtingen op basis van logies en ontbijt, een 2,5 uur durende 1000 Islands Cruise, een dagtocht naar de Niagara watervallen (incl. boottocht), agrarische excursies en een drie-gangendiner.
  • Prijzen zijn exclusief (intercontinentale) vlucht, de Mennonite Farm Tour en 5 dagen autohuur. Jettours zal de auto voor u reserveren maar deze kunt u bij aankomst zelf betalen.

Programma van Dag tot Dag

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *