Graag boeken wij het vliegticket naar Canada voor je.  Wil je vrijblijvend een passend vluchtvoorstel, mail ons dan de gewenste vertrekdatum, de volledige voor- en achternaam volgens het paspoort, het geslacht en de geboortedatum.
Vanuit Amsterdam vlieg je in ongeveer acht uur naar Toronto. Je landt op Lester B. Pearson International Airport in Mississauga, een half uur rijden ten westen van Toronto. Het is – met 32 miljoen passagiers per jaar – een van de drukste luchthavens van Noord-Amerika en de grootste van Canada. De terugvlucht naar Amsterdam duurt ongeveer zeven uur. Wij zullen een vlucht voor je boeken met een van de volgende maatschappijen:

KLM

KLM heeft het hele jaar door een dagelijkse rechtstreekse verbinding tussen Amsterdam en Toronto. Vliegen met KLM is de meest comfortabele manier van reizen, al is het vliegticket in de meeste gevallen wel duurder. Op alle vluchten worden een warme maaltijd en een kleine snack geserveerd.
Amsterdam – Toronto: dagelijks 9.20 en 17.30
Toronto – Amsterdam: dagelijks 17.30 en 23.05

Air Transat

Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada en heeft haar hoofdkantoor in Montreal. Ze vervoert jaarlijks circa 3 miljoen passagiers naar 90 bestemmingen in 25 landen. Air Transat vliegt van april tot begin november vier keer per week rechtstreeks tussen Amsterdam en Toronto. Op alle vluchten worden een warme maaltijd en een kleine snack geserveerd.
Amsterdam – Toronto: maandag 14.15, dinsdag 9.30, donderdag 9.40 en zaterdag 8.55
Toronto – Amsterdam: maandag 18.20, woendag 18.20, vrijdag 17.35 en zondag 22.55

Jet Airways

Jet Airways is een internationale luchtvaartmaatschappij uit India. De Europese hub en tevens hoofdkantoor is gevestigd op Amsterdam Schiphol. De vluchten naar Toronto worden uitgevoerd met de Boeing 777-300.  Reizen met Jet Airways is qua comfort vergelijkbaar met KLM. Het bedrijf staat erom bekend dat ze de gemiddelde leeftijd van hun vloot constant onder de 10 jaar houden, dus je vliegt altijd met een relatief nieuw toestel. De prijzen van vliegtickets liggen meestal onder die van KLM. 
Amsterdam – Toronto: dagelijks 12.10
Toronto – Amsterdam: dagelijks 18.30

Air Canada

Air Canada is de grootste luchtvaartmaatschappij van Canada met meer dan 38 miljoen passagiers per jaar naar ongeveer 190 bestemmingen. De maatschappij is in 2014 wederom gekozen tot beste luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika. Ze vliegen dagelijks van Amsterdam naar Toronto. In de winter worden deze vluchten 4 à 5 keer per week aangeboden. De Economy Class van Air Canada kenmerkt zich door een ruime stoelafstand. De vliegtickets zijn vaak duurder dan bij de andere maatschappijen. 
Amsterdam – Toronto: dagelijks 11.55
Toronto – Amsterdam: dagelijks 21.00