Bestemming:    Ontario

Reisduur:          16 dagen 

Beste reistijd:  Mei – Oktober

Reissom:          vanaf € 1325,- p.p.

Een veelzijdige 16-daagse reis door het Zuiden van de provincie Ontario met natuur, steden en interessante bedrijfsbezoeken. U ziet de bekende en toeristische hoogtepunten zoals de Niagara watervallen. Ook maakt u uitstapjes naar minder bekende plaatsen, zoals een bezoek aan de Mennonieten van St. Jacobs.

Overnachtingen

U overnacht in sfeervolle hotels/B&B die passen bij de plaats waar u op dat moment bent. Houdt u er rekening mee dat de tweepersoonsbedden over het algemeen iets smaller zijn dan u in Nederland wellicht gewend bent.

Vervoer

U reist met een huurauto van de categorie ‘Standard’. De huur van de auto is inclusief verzekering, lokale belastingen, ongelimiteerde kilometers en navigatie. U kunt deze auto zelf ophalen in Toronto in de ochtend van dag 4.

Begeleiding

Jettours is gevestigd in Ontario, dus er is altijd een lokale agent waar u bij calamiteiten naartoe kunt bellen.

Prijsinformtie

Deze reis kost, afhankelijk van de exacte reisdata, rond de 1325 Euro (1900 CAD), gebasseerd op basis van 2 personen.

  • Prijzen zijn per persoon, inclusief 15 overnachtingen op basis van logies en ontbijt, een 2,5 uur durende 1000 Islands Cruise, een dagtocht naar de Niagara watervallen (incl. boottocht), agrarische excursies en een drie-gangendiner.
  • Prijzen zijn exclusief (intercontinentale) vlucht, de Mennonite Farm Tour en 12 dagen autohuur. Jettours zal de auto voor u reserveren maar deze kunt u bij aankomst zelf betalen.

Programma van Dag tot Dag

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. Ik kan het iedereen aanraden om deze reis te doen. Wat had je het goed georganiseerd. Je hebt een leuke route uitgestippeld en zo hebben we in een relatief korte tijd toch een heel mooi deel van Ontario mogen bewonderen. Erg leuk dat we op deze manier de toeristische highlights en het dagelijkse (agrarische) Canadese leven hebben kunnen ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *